Salong max, fältöversten, Östermalm
Salong maxs hemsida Salongmax.se
Salong max, fältöversten, Östermalm

Salong Max är en hår- & frisersalong på Karlaplan, Fältöversten i Stockholm som Zietz jobbat med i uppdrag av att förbättra bokningsprocess samt attrahera nya kunder. Salongen erbjuder allt från klippning och färgning till håruppsättningar och extentions – allt med kunden och kundens preferenser i fokus.

För att attrahera nya kunder samt öka trafiken till den nya hemsidan startade vi upp en ny Instagram konto och tog hand om facebook där vi laddade upp ny fräsch content.

Webbutveckling
För Salong Max har vi på Zietz skapat och utvecklat en stadig hemsida från grunden. Detta gör det lättare för kunden att hitta, förstå och kontakta salongen.

Material
Zietz har fotograferat och producerat bilder för Salong Max att använda på hemsidan och i de sociala nätverken.

Sociala Medier
Zietz to hand om uppstart/ hantering av Instagramprofil och Facebooksida, samt att vi tog fram ny content och tog hand om postande. Syftet var att behålla intresset för salongen uppe hos kunderna samt låta nya kunder hitta salongen. 

Följa upp/Rapportera
Månatligen ser vi till att rapportera statistik till vår kund för att visa vilka inlägg som träffar bäst  och passar målgruppen. Vi ser till att anpassa inläggen så att de alltid är tydliga och genererar kunder och engagemang.

 
klippning i salong max fältöversten

Zietz Media AB

Kungsholms hamnplan 3

Hello@zietz.se

076-611 22 80