Karla Café

Karla Cafe logga

Karla Café är ett café samt en restaurang på Östermalm i Stockholm dit du kan komma för en avkopplande kaffe eller en lyxig middag!

För Karla Café har vi på Zietz skapat en tydlig hemsida, format med grafiska designen. Vi har hand om sociala konton och sponsrade inlägg samt produktion av materialet: både film och foto. Allt för att såväl gamla som nya kunder ska ta sig till Karla Café.

karla café utifrån
Föregående
Nästa

Webbutveckling
Till Karla Café har vi gjort webbutveckling och skapat en hemsida från grunden. På hemsidan finns all information om Caféet så att kunder lätt ska kunna hitta öppettider, menyer och kontaktuppgifter.

Material
Zietz har tagit fram och skapat material för Karla Café att använda på såväl sociala medier som på Caféets hemsida. Dessutom har vi format den grafiska designen och producerat film för kunden. I processen kan vi göra allt som behövs, från idé till färdig produkt, oavsett om detta är film, bild eller grafisk design. 

Sociala medier
Zietz har hand om de sociala medierna som tillhör Karla Café genom att sköta Instagram och Facebook, liksom Facebook ads, vilket innebär att vi publicerar och får spridning på bilder och filmer som vi har producerat. Där efter ser vi också till att ta hand om responsen för inlägget och ser till att följare och kunder får förtroende för företaget samt ett gott bemötande.

Event
Tillsamman med Karla Café har vi också arrangerat event tillsammans med andra företag som Olympus. Detta är ett mycket bra sätt att ta fram content och att synas på.

Följa upp/rapportera
Alla målgrupper är olika och vi följer därför upp och rapporterar månatligen till Karla Café om hur det går för olika inlägg och reklam samt vad vi ska satsa på för att få bäst respons i framtiden.

Zietz Media AB

Kungsholms hamnplan 3

Hello@zietz.se

076-611 22 80