BÄTTRE

KAMPANJER

Vi hjälper dig med nya idéer, roliga angreppssätt, bygger strategi och mediamix. Vi skapar kampanjer som engagerar och startar dialoger med de som redan är dina kunder – och dem som är på väg att bli det. Vi hjälper dig att hitta sponsorer, företag och personer att samarbeta med – kanske ett nytt partnerskap? Tillsammans följer vi upp resultat och lönsamhet. Vi skapar kampanjer utifrån tillgängliga resurser ur oväntade och effektiva vinklar.

Vill du bli glatt överraskad? Hör av dig!

Att marknadsföra en produkt

Att marknadsföra sin produkt är A och O i dagens samhälle. Utan marknadsföring kommer dina konkurrenter ta alla potentiella kunder. Dock finns det mycket att fundera på innan man sätter igång med marknadsföringen, allt från plattform och målgrupp till utformningen av marknadsföringen. Som tur är hjälper vi dig genom hela processen, från planeringen till utförande samt analys av utfallet.

Google Ads

Alla kan använda Google Ads, men alla kan inte använda det korrekt. Vi vet hur man bäst marknadsför sig via Google Ads och hur du ska få ut så mycket av din budget som möjligt. Vi ser till så att du inte kastar pengar i sjön helt enkelt.

Symbol för google ads
En del av en symbol

Sociala Medier

Att marknadsföra sin produkt eller tjänst i sociala medier är ett effektivt sätt att nå ut till rätt målgrupp. Vi besitter rätt kunskap om hur vi ska marknadsföra din produkt i sociala medier. Allt från film, bild och animation!

Analys & strategi

För att nå dina KPI:er och allra bästa ROI är det viktigt att sätta upp en tydlig strategi och att göra analyser under tiden. Vi implementerar rätt verktyg för att kunna läsa av datan och avsätter tid för att sätta upp en strategi och analysera. 

Förstoringsglas

Kontakta oss för ett möte